World Soybean Research Conference VIII(Beijing

2009.August 1015 

New techniques induced from traditional soybean products and new technology of soybean process
--------T. Ono
(Plenary 4-1)

The Stability Mechanism of Protein by Heating in Soymilk Processing
---------Y. M. Chen and T. Ono
(Oral)

Network structure and physical properties of the tofu prepared from defatted soybean powder and various oils
---------S. Ymaguchi, K. Nakasato, and T. Ono
(Poster)


ホームへ戻る

P1000255_thumb.png

成田出発

P1000261_thumb.png

新装の北京空港

P1000265_thumb.png

P1000272_thumb.png

醤油会社訪問

P1000276_thumb.png

その時のメンバー

P1000278_thumb.png

製品

P1000279_thumb.png

発酵槽

P1000284_thumb.png

胡同(ふうとん)

P1000320_thumb.png

郭さん主催の
歓迎会

P1000323_thumb.png

P1000328_thumb.png

P1000330_thumb.png

第8回世界大豆研究大会会場

P1000332b_thumb.png

基調講演

P1000332d_thumb.png

Prof. Ono

P1000333_thumb.png

P1000336_thumb.png

展示会

P1000337_thumb.png

ポスター発表

P1000351_thumb.png

中国茶飲茶

P1000356_thumb.png

P1000385_thumb.png

報道ステージで

P1000399_thumb.png

天安門広場

P1000416_thumb.png

故宮へ

P1000446_thumb.png

P1000448_thumb.png

日時計

P1000450_thumb.png

P1000453_thumb.png

屋根の走獣

P1000454_thumb.png

玉座

P1000495_thumb.png

金印

P1000509_thumb.png

P1000511_thumb.png

P1000546_thumb.png

頤和園へ

P1000551_thumb.png

P1000581_thumb.png

P1000587_thumb.png

昆明湖

P1000594_thumb.png

発表, Dr. Chen

P1000597_thumb.png

座長

P1000605_thumb.png

お別れパーティ

P1000621_thumb.png

P1000628_thumb.png

P1000647_thumb.png

P1000682_thumb.png

P1000687_thumb.png

P1000715_thumb.png

P1000719_thumb.png

宿泊したホテル

P1000720_thumb.png

北京空港出発